Kurser


Under varje termin har vi antingen två kursomgångar med 7 tillfällen/omgång alternativt kör vi 1 kursomgång med 10-14 tillfällen. Du väljer den kurs som passar dig bäst och dansar en gång/vecka i 7 veckor alternativt en gång/vecka i 10-14 veckor. Du anmäler dig till en kurs genom att klicka på bokningslänken och följa instruktionerna som följer. Till samtliga EBBA:s kurser sker anmälan via dans.se. Mer information om våra danser får du i menyn eller om du klickar på Kursbeskrivningar. På våra kurser roterar vi och byter danspartner så en förare dansar med alla följare på kursen och tvärt om – även om du anmäler dig tillsammans med en danspartner.

OBSERVERA att uppdans (i grupp, inte i par) kan förekomma på högre buggnivå inför varje kursstart. Detta innebär att det blir en slags kvalificeringsdans så att instruktörerna ser att deltagarna är på samma nivå. Detta gäller alla elever som går avancerad. Detaljer kring detta (tid, plats osv…) får du i samband med anmälan.

 

Kursvillkor
Avanmälan för kurs skall göras senast 5 arbetsdagar innan kurstart annars ses anmälan som bindande och du debiteras full kursavgift. Avanmälan skall skickas skriftligt via mail till kontakt@ebba.se för att vara giltig. Om du avbryter kursen eller inte kommer till kursstart är du skyldig att erlägga full kursavgift. Om du pga. av sjukdom inte kan starta din kurs eller tvingas avbryta den, så skall läkarintyg uppvisas för att någon form av återbetalning ska ske. Övrig frånvaro berättigar inte till någon form av återbetalning. Ställer EBBA DK in någon kurs pga. för få deltagare m.m., så återbetalas kursavgiften till deltagarna efter att man svarat på det mejl från kursadministratören om vart pengarna ska återbetalas, så ombesörjs detta snarast. Man kan också välja att låta ha pengarna tillgodo för någon annan kurs men detta måste också meddelas till kursadministrationen skriftligt.

Har du frågor kring våra kurser, skicka e-post till kontakt@ebba.se