Tävlingsträningen HT 2015


Buggträningen på måndagar kommer att hållas av David Eriksson.

Nya för en del av oss men erfarna som tränare och högt rankade tävlingsdansare i vuxen A i både bugg och boogie woogie. Ni kan se dem här med nr 153: https://www.youtube.com/watch?v=bmmjwuNmK-Q.

David har med sig metoder och verktyg från hög nivå av svensk tävlingsdans idag och vi kan utlova fokus på de områden som är basala delar av tävlingsdansen – puls sväng förafölja och dansanthet.

14 måndagar á 2 timmar
Start mån 31/8 kl 19.10

900 kr så länge du inte tävlar för annan klubb (1200 om du tävlar för annan klubb)
450 kr om du är yngre än 21 så länge du inte tävlar för annan klubb (600 om du tävlar för annan klubb)

Paranmälan

Inget krav på licens för att delta. Det förväntas dock att Du/Ni tar del av informationen under rubriken Tävling på hemsidan och är inställda på tävlingsdans inom en snar framtid.

Anmäl dig här!

 

Boogie Woogie träningen på tisdagar kommer att hållas av Rasmus Holmqvist.

ebba2

Rasmus har tillsammans med systern Tove under många år tävlat på elitnivå i BW, både nationellt och internationellt. Se Rasmus och Tove här: https://www.youtube.com/watch?v=A1jZS4Qk6CE. Bakom parets framgångar på tävlingsgolvet ligger massor av träningstimmar, erfarenheter som Rasmus nu i tränarrollen delar med sig av.

Du måste inte ha licens för att vara med. Det räcker att du/ni vill gå vidare med Er dans från nivå 4-5 och är nyfikna på tävling. Prova att vara med en termin och se om tävling är något för Er!

14 tisdagar á 1 timme o 20 min
Start ons 1/9 kl 18.30

900 kr så länge du inte tävlar för annan klubb (1200 om du tävlar för annan klubb)
450 kr om du är yngre än 21 så länge du inte tävlar för annan klubb (1200 om du tävlar för annan klubb)
Paranmälan

Anmäl dig här!

Om du/Ni väljer att vara med på både Bugg- och BW-träningen så har du rätt till halva priset på BW-träningen. När du gjort din anmälan ska du då också skicka ett mail till kurs@localhost och meddela att du anmält dig till bägge disciplinerna så att priset kan justeras.